NIEUWS


Vis van het jaar 2023

 

 

DE Schartong, OOK BEKEND ALS DE PLATICHTHYS FLESUS, IS EEN PLATVIS DIE BEHOORT TOT DE FAMILIE VAN DE SCHOLLEN. DEZE VISSOORT KOMT VOOR IN DE NOORDZEE EN DE OMLIGGENDE WATEREN. MET ZIJN KENMERKENDE OVALE, PLATTE LICHAAM EN DONKERBRUINE BOVENKANT IS DE Schartong DIRECT HERKENBAAR.

 

WAT DE Schartong ZO SPECIAAL MAAKT, IS ZIJN VERFIJNDE SMAAK EN DELICATE TEXTUUR. HET VLEES IS STEVIG EN MALS, MET EEN MILDE, ZOETE SMAAK DIE ZOWEL VOLWASSENEN ALS KINDEREN ZAL BEKOREN. DOOR ZIJN VEELZIJDIGHEID IS DE Schartong GESCHIKT VOOR VERSCHILLENDE BEREIDINGSWIJZEN, ZOALS BAKKEN, GRILLEN, STOMEN OF VERWERKEN IN VISSOEPEN EN STOOFSCHOTELS. MET ZIJN SUBTIELE SMAAK LAAT DE Schartong ZICH OOK UITSTEKEND COMBINEREN MET DIVERSE KRUIDEN EN SAUZEN.

 

 

OF JE NU EEN ERVAREN CHEF-KOK BENT OF EEN LIEFHEBBER VAN LEKKER ETEN, DE Schartong BIEDT EINDELOZE MOGELIJKHEDEN IN DE KEUKEN. HET IS EEN VIS DIE SMAAK EN DUURZAAMHEID PERFECT COMBINEERT. PROBEER HEM VANDAAG NOG EN ONTDEK ZELF WAAROM DE Schartong DE TITEL "VIS VAN HET JAAR 2023" VERDIENT!

 

Met vriendelijke groeten

Team Danielsazuur