Kwaliteit

Met enthousiasme bieden wij dagelijks het hoofd aan alle uitdagingen in onze sector.

Wij kopen bewust de meest kwaliteitsvolle en verse producten die wij volgens de strengste normen behandelen (wij zijn IFS-gecertificeerd).

Om u zonder problemen te kunnen dienen, hebben wij een zo ruim mogelijke voorraad zonder afbreuk te doen aan versheid. Daarenboven zijn wij ook MSC/ASC-gecertificeerd, waardoor wij u ook de meest duurzame vis, schaal- en schelpdieren kunnen aanbieden.

 


 

Wereldwijde integratie van kwaliteitsnormen een feit

Daniels Azuur heeft recent geïnvesteerd in de uitbouw  van een uitgebreid netwerk van eigen personeel en lokale partners in de belangrijkste landen van oorsprong. Dit was een essentiële stap in het uniformiseren van productspecificaties en het behalen van de kwaliteitsnormen die zijn uitgezet door onze kwaliteitsdienst.

Of het nu gaat over China, Vietnam, Thailand, Bangladesh, Indonesie of India, overal worden de afgewerkte producten gecontroleerd volgens dezelfde methodiek en op dezelfde parameters, zodat ten allen tijde aan onze klanten dezelfde garanties kunnen worden gegeven, ongeacht de herkomst.

Tegelijkertijd kunnen wij dankzij deze wereldwijde structuur en de snelle interactie met onze mensen ter plaatse op een doeltreffende manier aan ontwikkeling doen van nieuwe producten, productpresentaties en verpakkingen.